JADI AHLI

JOM JADI AHLI SEKARANG...

Nak daftar jadi ahli ada 2 cara. nak free ke nak yg berbayar. nak tau yg mana dulu nih..

  • Secara BAYARAN
Membayar Registration fee sebanyak RM80 (WM) / RM90 (EM) dan anda akan mendapat Member Kit.

Atau
  • Secara PERCUMA

FREE MEMBERSHIP iaitu anda boleh beli barangan sehingga 200 point dalam 1 resit atau nilai barang lebih kurang RM700 , anda akan mendapat cash rebate sebanyak rm30 dan FREE memberkit yg bernilai rm80 (WM)/RM90 (EM)...JIMAT lebih rm100 tu! Yang famous selalu orang ambil Vivix 2 unit atau collagen powder 3 unit. dapatlah mereka free member. mudah je kan..

Jom lah kita..

Hubungi saya dan saya akan uruskan untuk urusan pendaftaran atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID 1137649 sebagai sponsor/upline.


KELEBIHAN MENJADI AHLI ... 

Apa benefit if jadi ahli shaklee??

bila kita dh jadi ahli,

1. dapat beli dengan harga ahli yg harganya lg murah dr harga retail ( up to 33%)

2. setiap produk tu ada point (UV) dan boleh kumpul2 then cukup minimum point 150UV layak tukar ke cash (RM)

3. bila dh jadi ahli, secara x langsung akan jadi SID (Pengedar Shaklee)


4. Bila dh jadi Pengedar, dah tentulah boleh jual produk2 ni kat kawan2, sedara mara, family, or iklan kan di FB, page, blog, email, whatsapp, instagram n etc..

5. Bila dh jual byk, dah tentulah point yg kita dapat kumpul pun byk.. dan tentulah banyak juga RM yg kita akan dpat..

6. bila dh jadi SID, ada macam2 benefit lain - naik rank, incentive dr shaklee, incentive travel dan incentive kereta :D


Bagi yang menjadi ahli utk makan sendiri...

Tak perlu maintain point dalam Shaklee
Tak wajib beli produk setiap bulan untuk maintain keahlian
Dapat membeli produk dengan harga ahli dan setiap pembelian akan diberi point yang akan ditukar kepada cash setiap bulan
Boleh memulakan perniagaan Shaklee jika berminat suatu hari nnt..insyaallah
Sebarang pertanyaan sila hubungi saya ye.

Terima kasih...

Adda Sayang Kamu




Post a Comment