Thursday, August 20, 2015

SEL BADAN PERLUKAN PEMULIHAN... consume secara konsisten... dapat AWET MUDA...

Perasan tak, bila kita demam or sakit,kita tak selera makan, pastu nanti orang yang sayang kita akan suruh kita makan gak, buatkan bubur, belikan air bagi tenaga.

Kenapa? sebab nak bagi tenaga kat kita

Kerap jatuh sakit ni tandanya sel badan kita 'sakit',kurang sihat. Sel badan kalau sihat, kita akan JARANG demam/jatuh sakit cemana nak bagi sel ni sihat cukup tenaga?

Kalau saya, saya akan cadangkan anda konsisten ambil Vivix & ESP.

Sebab vivix ni repair akar umbi punca banyak penyakit... Puncanya dari sel yang kurang sihat. Vivix ni direct tuju ke sel terus.

Vivix ni bertindak dengan cara bagi tenaga kat sel tadi, repair DNA sel kita dan juga kurangkan AGE protein dlm badan kita..

Bila sel sihat,sel cantik,tu yang penyakit kurang datang. kita pun rasa cergass.

Vivix bukan short term solution, bukan drug, bukan ubat segera, tapi long term. sebab dia rawat sel, punca segala penyakit.

Siapa yang dah makan vivix dalam satu tempoh yang lama pulak, boleh notis satu badan dari hujung rambut ke hujung kaki nampak beza.

Untuk percaya kena buat dan lihat... baca saja mmg tak nampak...hihi... Cubalah sehari sesudu, konsisten tiap hari...

InsyaAllah, kesannya anda pasti akan setuju dengan tagline Vivix ;FEEL 25 YEARS YOUNGER AND LIVE 25 YEARS LONGER




Dan disebabkan itu jugalah Vivix sesuaia utntuk semua penyakit melibatkan pemulihan sel badan dan untuk semua peringkat umur...

cuba baca sebarang dua testimonial kat sini http://tinyurl.com/TestiVivix


*************************
NAK CEPAT LAGI???
*************************
Just click and ORDER  http://tinyurl.com/NakVivix
====

ps: Nak dapatkan harga yg lebih MURAH, mari jadi AHLI... senang aje... hubungi saya...


Post a Comment